Studio Hann – Fotografie & Creatie

Studio Hann

Samenwerken & netwerken

Hoewel ik in mijn eentje mijn onderneming run, wilt dit niet zeggen dat ik alles alleen moet uitvoeren. Simpelweg omdat je als mens niet alle verschillende petten kunt dragen die je bij het ondernemerschap tegenkomt. Op deze pagina vind je diverse mensen uit mijn netwerk, met wie ik samenwerk en waarvan ik denk dat jij deze wellicht interessant gaat vinden. Nu is het lijstje nog kort, maar deze ga ik komende periode aanvullen!

William van Veen is een razendsnelle websitebouwer én super techneut! Hij heeft mij geholpen met deze toffe nieuwe website (lancering 13 juli 2023) en blijft mij de rest van het jaar helpen met alle (voor mij) ingewikkelde technische toevoegingen zoals SEO, email marketing, webshop ed.

Mariska runt Praktijk Ayla en ik heb aan der lijve mogen ondervinden, hoe fijn het is om door haar te worden geholpen! Mariska helpt mensen écht verder, daar waar de westerse geneeskunde stopt. Met haar holistische benadering onderzoekt ze dieper, naar waar komen de klachten écht vandaan? Waar zijn deze ontstaan en waar is dus aandacht en verandering nodig. In tegenstelling tot de meeste westerse theorieën beschouwt een natuurgeneeskundig therapeut het lichaam, energie, geest en ziel als één geheel en daarom zoekt Mariska in ‘deze samenhang’ naar alle belangrijke achterliggende oorzaken.

PS bovenstaande hoofdfoto heb ik gemaakt tijdens een brandingfotoshoot met Mariska.

Suzanne Boers is een multitalent, net als ik. Alleen daarom verdiend ze al een ereplekje op deze wereld. 😉 Zij runt 2 bedrijven: Suzanne is coach voor creatievelingen en dus ook voor multipassionates én ze is een topfotograaf! Diverse foto’s welke op mijn site staat te pronken, zijn door haar gemaakt. Af en toe sparren wij tussendoor als 2 collega-ondernemers tijdens het netwerken en dan is haar frisse én creatieve blik altijd fijn om te horen!

Wil jij ook graag in dit lijstje komen te staan?

Let me know!

0