Studio Hann – Grafisch Ontwerp

Huisstijl

Elke logo is anders, elk persoon is anders én elke onderneming heeft zijn of haar eigen karakter. Daar hoort dan ook een passende huisstijl bij. Ik ga met jou op onderzoek uit. Welke stijl past het beste bij jou als ondernemer? 

Flyer

Heb je een flyer nodig voor in de verzenddoos van je producten? Of een klein memokaartje waar je een persoonlijke boodschap kunt schrijven? De gehele huisstijl hoort dezelfde taal te spreken. Ik help je hier graag mee! Vraag naar alle mogelijkheden!

Brochure

Een verkoopbrochure biedt de mogelijkheid om de verkoop van jouw project mooi te kunnen presenteren aan de toekomstige bewoners. Ik zorg voor het totaalplaatje: de handgetekende plattegronden, de sfeerfotografie én het totale grafische ontwerp van de brochure. Zelfs het drukwerk kan ik voor je regelen!

Kaart

Denk aan een trouwkaart, geboortekaart en/ of verjaardagskaart. Voor elke feestdag kan ik een uniek ontwerp maken. Uiteraard zijn de handgetekende illustraties of fotografie daarin ook van mijn hand!

Wil je meer informatie over mijn diensten?

Aangezien ik ook fotograaf en illustrator ben, kunnen deze twee vakgebieden samen met een grafisch ontwerp, zorgen voor een totaalconcept. Heb je binnenkort weer nieuwe visitekaartjes nodig? Dan kun je een brandingshoot boeken, zodat je een mooie foto op je visitekaartje kunt plaatsen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden!

0