Studio Hann –  Creatie – Grafisch ontwerp & Illustratie

Studio Hann

Samenwerken

Ik ben direct en houd van eenvoud, maar ik maak het mezelf nooit te gemakkelijk. Als ik voor je aan de slag ga, dan zorg ik dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ik onderzoek wie je bent, wat je doet en waar je passies liggen. Een grafisch ontwerp of illustratie vertelt een verhaal. Of dit nu gaat om een complete huisstijl of een enkele aquarel creatie voor een geboortekaart. Het is gecreëerd met jouw visie en met jouw verhaal! Voor we beginnen, plannen we een persoonlijk (telefoon)gesprek, zodat ik helder kan maken wat jij zoekt. Bij kleinere projecten kunnen we ook gewoon digitaal contact houden. Vaak is dit ook al voldoende! Tijdens de concept- en ontwerpfase blijven we met elkaar in contact, want creëren doen we samen! Ik houd je op de hoogte van alle stappen binnen het gehele proces. Op deze manier krijgen we het beste resultaat! 

Studio Hann grafisch ontwerp trouwkaart

Kom je langs voor een brainstormsessie?

Ben je een startende ondernemer en wil je graag een nieuwe huisstijl?

Spreek je op elk online platvorm dezelfde taal?

Heb je ooit zelf via Canva een logo geprobeerd te maken, maar is het net niet wat je wilt?

Krijg je hiermee problemen met het aanleveren van drukwerk bij een drukker?

Kom je er niet helemaal uit met wat je wilt laten zien?

Je hebt genoeg kennis in huis over je bedrijf. Het zit in je hoofd, maar je krijgt het er niet uit.

Al deze vragen en meer… komen aan bod tijdens een brainstormsessie bij mij aan tafel! Ik ga met je op onderzoek uit. Wie ben jij? Wie ben jij als ondernemer? Wat wil je? Waar sta je voor? Én bovenal, wat is je grootste wens / droom op het gebied van ondernemen?

Na dit onderzoek heb ik genoeg informatie om aan de slag te gaan en zorg ik dat je een compleet plaatje en verhaal gaat krijgen voor jou als ondernemer! Overal waar je zichtbaar bent, komt diezelfde professionele look & feel in beeld!

Een uniek handgetekend logo verwerkt in een eigentijdse bijpassende huisstijl. Het icoon in je bedrijfslogo kan bestaan uit een digitaal getekend elementje, maar ik kan er ook een échte Studio Hann Aquarel in verwerken! Bekijk mijn portfolio voor een selectie van mijn werk.

Met liefde

Als ik iets doe, dan doe ik dit goed én met enthousiasme. Mijn betrokkenheid is groot en ik werk vanuit mijn hart. Ik weet dat dit voor mij het beste werkt. Mijn liefde voor creatie en jouw ambitie als passievolle ondernemer vormen dé ideale combinatie voor een optimaal resultaat! Wil je wat van mijn werk bekijken? Klik op de button hieronder!

Creatie

Wil je een gepersonaliseerde kaart voor de geboorte van je kind? Heb je digitale illustraties nodig om de maandelijkse weetjes van je onderneming met de online wereld te delen? Ga je trouwen en heb je een unieke trouwkaart nodig? Het kan allemaal en ik help je hier graag mee. Klik op de button en check de voorbeelden!
0