Studio Hann – Huwelijksfotografie

Klikken wij met elkaar?

Wanneer je gaat trouwen is het zó ontzettend belangrijk dat er een klik is met je trouwfotograaf. Plan daarom eerst een vrijblijvende kennismaking in. Daarna kun je eventueel een loveshoot boeken om te ervaren hoe ik te werk ga. Nog niet zo vaak of geen ervaring met een fotoshoot? Dan is het zeker aan te raden. Je kunt alvast wennen aan al die loveposes, knuffels én kusjes die uiteraard tijdens een loveshoot op je trouwdag aan bod gaan komen. Ontdek mijn open en enthousiaste manier van werken. Ik kan je vertellen: deze werkt aanstekelijk! Boek je mij daadwerkelijk ook als trouwfotograaf? Dan krijg je korting op de loveshoot!

Spontane momentjes

Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden op jullie trouwdag en dan gebeurd er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie mag vastleggen en dat ik met mijn beelden iets waardevols kan meegeven. Wil jij ook ontspannen je dag doorkomen, niet te geposeerd maar wel mooi op de foto? Ik stel je op je gemak en zorg met kleine aanwijzingen dat je dé foto’s krijgt waar je van droomt. Jonge kinderen op jullie bruiloft? Door de jaren heen heb ik veel ervaring met kinderen opgedaan. Niet alleen door alle fotoshoots. Maar ook door de workshops die ik geef bij BSO en scholen. Wat kan ik ervan zeggen: JA, ik ben écht gek op kids! Tijdens de fotoshoot creëren we geposeerde beelden. Maar ik vang ook juist die spontane momentjes die tussendoor ontstaan. Ik zorg dat ik alle belangrijke momenten en bijzondere details vastleg.

Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag?

Vul onderstaand formulier in!

[et_pb_wpt_gravityform gravityform_id=”gf-2″ title=”off” description=”off” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wpt_gravityform]

Luxe trouwalbum

De mooiste plaatjes van jullie grote dag verdienen het om gebundeld te worden in een stijlvol fotoalbum. Voor een leven lang terugkijk-plezier. Ik ontwerp deze albums met liefde voor jullie! Deze zijn bij te bestellen vanaf € 250,- . De leverancier gevestigd in Portugal, waarmee ik samenwerk, maakt deze albums met de hand met de grootste zorg. Voor de cover en bewaarbox heb je de keuze uit de mooiste materialen van linnen, tot suede, tot aan echt leer! Het wordt écht een album waarvan je had gedroomd!

Gaan jullie akkoord met mijn offerte & is alles in kannen en kruiken? Joehoee! 🙂

Zorg dat ik de afspraak van jullie trouwreportage definitief vastzet in mijn agenda! Hieronder kun je de aanbetaling voldoen.

0