Studio Hann – Reviews

Studio Hann
UITSTEKEND
15 recensies op
Margriet
Margriet
2023-09-27
Hanneke is echt een topfotograaf! En daarnaast ook nog eens ontzettend gezellig om met haar op pad te zijn. Hanneke stelt je op t gemak zodat je hele spontane foto's krijgt. Ze neemt ook echt de tijd en luistert naar je wensen als klant. Onze meiden (pubers) vonden het ook erg gezellig en waren dankbaar voor de haartips 😉 Je komt zeker niet bedrogen uit met Hanneke!
Kim Vervoort
Kim Vervoort
2023-04-16
Wat zijn we blij met de foto’s die Hanneke van ons heeft gemaakt! Als ik naar de foto’s kijk dan voel/zie ik echt ons gezin. Precies zoals we zijn. Met haar enthousiaste energie en persoonlijkheid zorgde ze er direct voor dat we ons op ons gemak voelde. Hanneke gaf op een super relaxte manier wat aanwijzingen maar ging ook mee met het moment/ons gezin. De tijd vloog voorbij, we voelden ons heel ontspannen en het resultaat is fantastisch!
Dragica Janeka
Dragica Janeka
2023-04-10
Samen met Hanneke (incl. Make-up) een boudoirshoot gepland en van begin tot eind gelachen, genoten en ontspannen tot gave platen gekomen! Het was een gezellige dag waar beide dames een heerlijke open en informele sfeer met zich meebrengen waardoor je je snel thuis voelt en op je gemak. Ik vond het een hele prettige ervaring, zeker een aanrader!
Gina Hemink
Gina Hemink
2022-10-10
Waar zal ik eens beginnen, je bent een geweldige fotograaf en nog veel meer!! Je kwam bij ons thuis om de bruiloft te bespreken, maar het was al vrij duidelijk dat jij niet mocht ontbreken op onze mooie dag. Op onze bruiloft had iedereen het over je en de gasten zijde "wat een vrolijke enthousiaste spontane vrouw is dat". De foto's zijn super mooi geworden en afgelopen week heb ik het fotoboek mogen ophalen. We hebben een hoop tissu's nodig gehad. Nogmaals bedankt voor alles en je bent een topper! Heel veel liefs, Gina
Dennis Augustijn
Dennis Augustijn
2022-09-04
Op onze trouwdag was je onze fotograaf wat hadden we een topdag en met jou erbij maakte het helemaal af je enthousiasme, humor en je spontaniteit niets was teveel. Nu hebben we de foto's wat mooi geworden ook erg persoonlijk met je mooie kaart, je USB stick van hout en eigen logo en je had voor ons een geweldig klein fotoboekje gemaakt waar we een hoop leuke reacties op kregen. Bedankt voor alles het was top! Groetjes Dennis & Monique
Mandy Van Duijn
Mandy Van Duijn
2022-04-25
Ik heb bij Hanneke een Boudoir shoot gedaan. En ik moet zeggen ik heb me geen 1 keer ongemakkelijk gevoeld. Vanaf de 1e minuut voelde ik mij welkom en werd er goed voor me gezorgd. Tijdens de shoot was ze heel fijn om mee te werken. Ze lette goed op details: hoe zit het haar, hoe zit de lingerie. Het was echt een hele leuke ervaring! De foto's zijn echt gaaf geworden. Super blij met het resultaat. Ik geef de foto's als huwelijkscadeau aan mijn verloofde. Maar ik weet u al dat hij dat fantastisch gaat vinden! HANNEKE IK VIND JE EEN SCHAT EN EEN TOPPER!
Didy Wittmer
Didy Wittmer
2022-03-28
Hanneke heeft ons nu voor ons nieuwe bedrijf ook weer heel erg goed geholpen! Ze heeft aan weinig woorden genoeg en het eindresultaat van het logo is precies wat wij voor ogen hadden!
Hans Hendriksen
Hans Hendriksen
2021-11-13
Hanneke van Buuren heeft onlangs met haar bedrijf HannD.nl fantastisch mooi werk geleverd voor het volledig verzorgen van het full-color glossy magazine t.b.v. onze reünie van de examenklas 1968. Hans Hendriksen, organisatie comité.
Elrike
Elrike
2020-11-19
Hanneke weet op een fijne warme manier de kracht in foto's weer te leggen, elke keer geniet ik van haar geweldige werk!
0