Studio Hann – Familiefotografie

Investeren

Tof dat jij dit moment in je leven wilt laten vereeuwigen en dat je hiervoor kiest om met mij samen te werken. Ik werk graag met mensen die hun waardevolle geluksmomenten tastbaar willen maken en willen investeren in jarenlang plezier in de vorm van digitale foto’s en/ of een luxe fotoalbum.

Met veel liefde

Mijn passie voor mooie dingen maken loopt als een rode draad door mijn leven heen. Ik leg alle fotoshoots en huwelijkreportages met veel liefde vast. Wat voelt het fijn om alle bijzondere momenten in jullie leven vast te mogen leggen. Een pasgeboren baby, een huwelijk, de hele familie op een verjaardag van oma, noem maar op! Er zijn zoveel mooie momenten die het waard zijn om voor altijd vast te leggen. Ik voel me een gelukskont wanneer ik mag zorgen voor die tastbare en blijvende herinneringen! 

Als ik naar mezelf kijk: dan denk ik aan een setje mega bijzondere foto’s die ik in 2010 tijdens de verjaardag van mijn vader heb gemaakt. Dat was de laatste avond in het leven van mijn broertje. Toen was alles nog zo gewoon en zo vanzelfsprekend en was het gezin nog helemaal compleet. Je kunt je voorstellen dat die foto’s ongelofelijk dierbaar zijn voor mij. Herinneringen vervagen, maar foto’s blijven voor altijd. 

 

Elk jaar vernieuwen

Een gezin waarin de jonge kinderen snel opgroeien en dit elk jaar zo ontzettend veranderd. Van baby naar peuter naar kleuter en ga zo maar door. Wanneer je zelf jonge kinderen hebt, weet je als geen ander dat je bakken met foto’s hebt op je telefoon en elk gezichtje, elke blik is gaaf om naar te kijken. Om te bewonderen. Om van te genieten BIGTIME! Dus waarom zou je niet gewoon elk jaar een gezinshoot boeken? Dan kun je elk jaar een toffe foto of meerdere in een mooie collage op de muur hangen om van te genieten! 

 

Ben je benieuwd wanneer ik beschikbaar ben?

Check het bij mij!

0