Studio Hann – Potretfotografie

Oog voor detail

Kwaliteit staat bovenaan. Iedere foto wordt daarom met de grootste zorg geschoten. Zo wordt het licht optimaal afgesteld. of dit nou in de studio is of buiten op locatie. Ik kijk goed waar het licht en de schaduwen zijn in het beeld. Je krijgt duidelijke aanwijzingen voor de poses. Die inspanning zie je terug in het resultaat. Ik besteed graag net dat beetje extra aandacht om jou op je gemak te stellen en om te zorgen dat jouw sterke punten naar voren komen.

Verhalend fotograferen

Heb je een bepaald thema of verhaal dat je graag wilt vertellen? Hier hoort dan natuurlijk ook een pakkend beeld bij. Ik ga graag met je om de tafel om te brainstormen. Aangezien ik ook grafisch ontwerper ben, kan ik dit omvormen tot een compleet design, waarin tekst én beeld elkaar aanvullen en jouw powerfull verhaal neerzet!

Extra sfeerproeven

Ik kan wel 100den toffe foto’s laten zien, van alle fotoshoots die ik door de jaren heen heb geschoten, maar ik heb geprobeerd om een mooie selectie te maken voor jou! Hierbij kun je nog wat extra sfeer proeven en zien hoe het resultaat op vele manieren uitgevoerd kan worden. Heerlijk allround inzetbaar dus! Geen fotoshoot is hetzelfde, en dat maakt mijn werk zó ontzettend tof!

Ben je benieuwd wanneer ik beschikbaar ben?

Check het bij me!

0