Studio Hann – Boudoirfotografie

Stap uit je comfort zone

& stap in de zelfliefde zone!

Want echt, je gaat jezelf na een boudoir reportage anders bekijken in de spiege. Na een boudoir fotoshoot stap je met meer zelfvertrouwen de deur uit.

Wil je een verwen moment echt helemaal voor jezelf? Dan is de ‘Berkel Boudoir Beleving’ echt iets voor jou! Zoals de naam al aangeeft: zit deze boudoir fotostudio met alles erop en eraan gevestigd in Berkel & Rodenrijs. Hij is gezellig en warm ingericht. Bij binnenkomst gaat Chandra de visagist en hairstylist je verwennen met een welkomstdrankje. Daarna stap je in haar stoel voor een luxueuze make-up en bijpassende hairstyling. Tijdens de fotoshoot gaan we jou stap voor stap begeleiden en breng ik jouw mooiste kant in beeld. Wanneer je de deur uit loopt denk je: Wow, dit had ik eerder moeten doen. Wat was dit gaaf. Ik voel me een stuk zelfverzekerder. Die zelfverzekerdheid ga je zeker terug zien in die serie professionele beelden van je sexy zelf!

Natuurlijk durf jij dit aan!

Boek dan nu via 1 van onderstaande buttons. Heb je misschien nog wat vragen? Mail of stuur deze via een whats app berichtje aan Hanneke. info@StudioHann.nl • 0628059522

Het is écht een bucket-list-dingetje!

Of je nu kiest voor de ‘Berkel Boudoir Beleving’ of de ‘Boudoir Portret’ Beide fotoshoots hebben dezelfde uitwerking op jou als vrouw. Het is echt iets wat ik elke vrouw gun. Eigenlijk moet je dit op mijn minst 1 keer in je leven hebben gedaan. Natuurlijk is het spannend. Dat zijn gezonde zenuwen en dat is helemaal ok. Zodra je binnenkomt… kletsen we wat… drinken we een lekker drankje en bespreek ik met jou wat je zoal kunt verwachten. Ik laat wat voorbeelden zien en vraag aan je wat je wensen zijn. We bekijken je meegebrachte setjes lingerie en gaan dan aan de slag! Zodra we 5 minuten in de fotoshoot zitten, zijn je zenuwen van je af gevallen en zijn we heerlijke beelden aan het creëren! En ik waarschuw je. Je gaat er echt plezier in krijgen ook! 

Let op: de Boudoir Portret Sessie in Capelle aan den IJssel is exclusief visagie en hairstyling. Zorg dat je een mooie make up op hebt, voordat je bij mij binnenstapt! Vraag gerust meer informatie op via de mail of whats-app!

Wie zie ik hier in de gang staan?

Je ziet het goed, dat ben ik! Ik heb mezelf een Boudoir Portret Sessie cadeau gegeven. Puur omdat ik trots wil zijn op wie ik ben. Precies zoals ik ben. Natuurlijk heb ik die gedachten gehad: “Zijn mijn benen wel slank genoeg? Oh, maar dan moet ik eerst 5 kilo afvallen hoor! Mijn buik moet nog wat platter worden.” En ga zo maar door. Nou ladies, ik heb die overtuigende belemmeringen overboord gegooid. Ik ben gewoon op een dag, hoppateetje, voor de lens gaan staan. (en nee, ik heb niet eerst die 5 kilo eraf gewerkt). 

Het resultaat mag er zijn en ik was echt verrast en voelde me daarna trots dat ik zelf ook eens voor de camera heb gestaan in dit sexy boudoir sfeertje. Diezelfde avond nog, liep ik te stuiteren door het huis, toen ik de beelden liet zien aan mijn man.

Ik ga nog lang van deze beelden nagenieten en ik wil je onderstaande meegeven:

‘Wees je sexy zelf. Vandaag. Morgen. En alle dagen erna!

Liefs, Hanneke

Ga je trouwen?

Dan is een boudoir fotoshoot natuurlijk super mooi om cadeau te geven aan je partner! Natuurlijk kun je digitale beelden cadeau geven. Maar ik ontwerp met liefde een professioneel foto album, waar de gehele serie beelden écht goed tot zijn recht komen. Deze tastbare herinnering is niet alleen mooi voor je partner. Maar ook fijn voor jezelf om vaker in terug te kunnen kijken. Hoe gaaf is het om voor deze boudoirfotoshoot al je accessoires mee te nemen welke je gaat dragen op je trouwdag? Denk dan aan je bruidsluier, bruidslingerie, mantel, schoenen én sieraden. 

 

0