Studio Hann – Aquarel Creatie

Kleine meisjes droom

Ik teken en schilder al vanaf dat ik een potlood kan vasthouden. Mijn kleine meisjesdroom is altijd geweest, om hiermee beroemd te worden (bijvoorbeeld als Diddle of als Marjolein Bastin). Dat is (nog) niet helemaal gelukt. Maar ik vind dat ik al aardig op weg ben 😉 Ik kan volmondig zeggen: dat iedereen in mijn netwerk, mijn manier van schilderen herkend als de mijne. Dus dit zie ik al als een super geslaagde ontwikkeling! Welke fases ik hierna nog ga bewandelen... we will see!

Leuk voor de feestdagen

Kies dit jaar voor een gepersonaliseerde kerstkaart! De feestdagen zijn nog niet in beeld, maar mijn werk-agenda is al lekker gevuld. Dus zorg dat je op tijd bent met het aanvragen van een gepersonaliseerde aquarel-creatie van Studio Hann!  

Bestellen?

Vul het formulier in onderaan deze pagina!

Eigen wenskaartenlijn + kalender

7 juli 2023 heb ik mijn bedrijf een boost gegeven. Helemaal vernieuwen van top tot teen. Nieuwe bedrijfsnaam, nieuwe website én eindelijk die lang verlangde webshop van mijn eigen collectie wenskaarten. Daarnaast heb ik ook een verjaardagskalender geschilderd. Deze ga ik later opnieuw inkopen en verkopen. Maar de collectie van de allereerste echte druk met maar liefst 14 handgeschilderde wenskaarten zijn nu te koop in mijn webshop! JOEHOEE, hoe tof is dit! 

Groot teken-project?

Voor de wat grotere projecten is het wellicht handig om een afspraak te maken voor een brainstormsessie. Hiervoor nodig ik je uit in Capelle aan den IJssel. Wil je liever even bellen? Dit kan natuurlijk ook altijd! Als ik denk aan een grote klus, dan bedoel ik een project waarbij je een uitgebreide beeldbank van aquarel-creaties wilt gaan aanleggen. Deze zijn allemaal te gebruiken voor jouw onderneming. Je hebt bijvoorbeeld een webshop en wilt hierin diverse mascottes verwerken. Deze mascottes kunnen het verhaal en de visie van jouw bedrijf vertellen en extra kracht bijzetten! Zet met aquarel-creaties een bepaalde sfeer neer, dit gaat leven bij jouw klant. Dit zal zorgen voor een bepaalde herkenbaarheid en dus ook klantenbinding!

Meer informatie nodig of vragen?

Neem gerust contact op!

Portfolio 

Zie hieronder een kleine selectie van aquarel-creaties gemaakt door Studio Hann.

Wil jij ook de trotse eigenaar worden van échte (serie) Studio Hann aquarel-creatie(s)?

Vul onderstaand formulier in!

[et_pb_wpt_gravityform gravityform_id=”gf-9″ title=”off” description=”off” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wpt_gravityform]
0