Verliefd op liefde

door | 12 jul 2023 | 4 reacties

In de breedste zin van het woord. JA, ik ben écht verliefd op liefde! De connectie die ontstaat wanneer een moeder haar pasgeboren baby knuffelt, snuffelt en kust. Wanneer een kind naar zijn vader rent, in zijn armen springt en wat in zijn oor fluistert (dit kan een opdracht zijn tijdens een gezinsfotoshoot). Of wanneer een verloofd stelletje samen op de bank zit en ik die heerlijke glinsteringen waarneem. Zij zijn op dat moment aan het bladeren in mijn voorbeeld trouwalbum en kijken tussendoor éven in elkaars ogen. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen, hoeveel vonken er door de lucht heen schieten tijdens een loveshoot, want ohhh dit is altijd zo gaaf om te mogen aanschouwen en dus ook te mogen vastleggen. Ja, dan voel ik me echt een gelukskont!

Een ander soort liefde waar je misschien niet zo snel aan denkt is: ‘Liefde voor je eigen onderneming’. Ik ervaar dat zelf ook echt als ik aansta. En deze passie zie ik ook bij andere (vrouwelijke) ondernemers. Bijvoorbeeld tijdens een brandingshoot, waar een creatieve ondernemer haar zelfgemaakte babykleding in haar handen heeft. Of als de nieuwe, door mij ontworpen, visitekaartjes en flyers worden bezorgd bij een klant. Als ik vervolgens een mega enthousiaste mail krijg hoe blij hij is met die nieuwe spullen en dat de aquarel creatie in de flyer zorgt dat het geheel helemaal tot leven komt… Nou dan spring ik echt een gat in de lucht hoor!

Als laatste geniet ik enorm van de heerlijke contactmomentjes met mijn klanten en de vaak gezellige en productieve connectie die hieruit ontstaat. Het maakt echt niet uit of ik de pet draag van de fotograaf, de grafisch ontwerper of de illustrator.

Ik voel me de enthousiaste creatieve maker en jij bent mijn toffe klant. En samen gaan we altijd voor dat waanzinnige einddoel. Je raadt het al, ook hier voel ik weer een vorm van liefde!

4 Reacties

 1. Anita Meerkerk

  Wat een prachtige website en wat een prachtig mooi en creatief mens ben jij. Onlangs heeft Hanneke gefotograveerd tijdens een optreden van ons Gospelkoor. Gospelkoor Believe uit Bergambacht zooo mooii elke intense blik wist zij te vangen oog voor detail. Nu heeft zij mooie visitekaartjes gemaakt Ik teken voor een mooie en lange samenwerking. God Bless You and all your beautiful creations.

  Lieve groet Anita Meerkerk
  Bergambacht

  Antwoord
  • Hanneke

   Wat een onwijs lieve reactie. Ik vind het super om alle creaties te mogen maken voor jullie! Bedankt Anita! 💜

   Antwoord
 2. Esther

  Wat een mooie site geworden. Lekker modern en heerlijk creatief. Hoop dat je mooie opdrachten ontvangt want passie in je vak moet beloond worden. Ik denk dat je me binnenkort weer hoor voor nieuwe foto’s voor op onze website.

  Antwoord
  • Hanneke

   Bedankt Esther 💜
   Ik kom graag weer eens langs voor een fotoreportage in jullie mooie winkel/showroom https://leenvanheusden.nl !

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0